Elektro Groeneweg zorgt voor SWK Groep

Elektro Groeneweg zorgt voor SWK Groep

De SWK Groep is een van de grootste organisaties in kinderopvang, buurtwerk en zorg in Nederland. De organisatie beheert meer dan 200 panden. Elektro Groeneweg is voor de regio Rotterdam een van de vaste partners voor projecten op het gebied van elektrotechniek en beveiliging.

 

Door actief te zijn in kinderopvang, buurtwerk, zorg en onderwijs verbindt de SWK Groep mensen en organisaties. De organisaties van SWK Groep zetten mensen in hun kracht. Ze helpen jong en oud om te kunnen functioneren in de wereld van de toekomst. Voor de techniek wilden ze graag een professionele partner. Want ook techniek ontwikkelt zich razendsnel en de SWK Groep wil graag op de toekomst voorbereid zijn.

 

Brandmeldsystemen goed onderhouden
Jaarlijks en maandelijks laat de organisatie de brandmeldsystemen van diverse kinderopvanglocaties in Rotterdam onderhouden. EG Securis streeft ernaar de werkzaamheden met een beperkte doorlooptijd uit te voeren en beperkt de overlast voor de cliënten van SWK Groep zoveel mogelijk. Moederbedrijf Elektro Groeneweg is ook verantwoordelijk voor projectmatige werkzaamheden op het gebied van verlichting en schakelmateriaal.

 

(010) 28 67 111
eg@elektrogroeneweg.nl