Elektro Groeneweg Installatie B.V. Bel direct
(010) 28 67 111

Elektro Groeneweg Installatie werkt veel voor non profitorganisaties. Werkzaamheden voor gemeentelijke instanties, maatschappelijke organisaties, stichtingen en verenigingen.

Men komt vaak bij ons terecht met vragen en zorgen over de conditie van de huidige elektrische installatie. Dit vooral met het doel dat de installatie veiligheid en comfort moet bieden aan bezoekers en werknemers. Natuurlijk moet de instantie ook voldoen aan verschillende veiligheidseisen en onderhouden worden op basis van de NEN 2767, het liefst met een koppeling naar een meerjarenbegroting. Elektro Groeneweg Installatie is exact op de hoogte van deze eisen en zal de werkzaamheden hier uiteraard op afstemmen.

Ook voor het uitbreiden van de installatie of hulp bij het verduurzamen van het pand is Elektro Groeneweg uw partner.

Om onzekerheid over de status van de installatie weg te halen hebben wij speciaal een Quick scan opgesteld. Een scan waarbij door middel van een aantal metingen en een visuele controle een diagnose wordt afgegeven over de status van de installatie.

Betrouwbaar en duurzaam

Bij het aanpassen of vernieuwen van de installatie staat veiligheid en betrouwbaarheid centraal. Een veilige omgeving bij een Non-Profit organisatie is van groot belang, als organisatie ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van de bezoekers. Het uitvoeren van een inspectie op basis van de NEN 3140 door Elektro Groeneweg is hiervoor een prima uitgngspunt.

Wij snappen goed dat duurzaamheid voor uw organisatie erg belangrijk is. Elektro Groeneweg biedt een traject aan waarbij de technische mogelijkheden, de financiële aspecten en de duurzaamheidsimpact eerst nauwkeurig worden onderzocht. Als de verwachting overeenkomt met de onderzoeksresultaten wordt er tot installatie overgegaan.

Voorbeelden van duurzame oplossingen zijn bijvoorbeeld LED-verlichting en slimme schakelingen waaronder daglicht en bewegingssensoren. Ook kunnen we uiteraard zonnepanelen plaatsen om eigen energie op te wekken. Elektro Groeneweg kan ondersteunen bij het aanvragen van subsidies voor duurzame oplossingen.

Budgetten

Het tijdig reserveren van een budget is zeer belangrijk binnen Non-Profit organisaties. Financiële tegenvallers moeten worden voorkomen. Wij voeren dan ook eerst een zorgvuldige opname uit om optimaal te adviseren en een passend voorstel uit te kunnen brengen. Een voorstel dat past in de planning, het budget en voldoet aan de verwachtingen.

Maatschappelijke betrokkenheid

Elektro Groeneweg is zeer maatschappelijk betrokken. Met enige regelmaat helpen we bij het opleiden en begeleiden van jongeren binnen het vakgebied Elektrotechniek.