Commercieel vastgoed

Commercieel vastgoed

Elektro Groeneweg Installatie werkt veel voor het commerciële vastgoed. Als projectontwikkelaar, vastgoedeigenaar en vastgoedbeheerder kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij denken graag mee met het project en bieden altijd een passende oplossing.

Wij kunnen bestaande installaties vervangen of uitbreiden. Wij denken mee en installeren volledige installaties in panden die een andere bestemming krijgen. Zoals van kantoorruimte naar woonruimte. Wij werken dan in bouwteamverband.

Daarnaast pakken wij storingen en kleine werkzaamheden adequaat op. Wij hebben actief en continu een storingsmonteur aan het werk in de ruime regio Rotterdam en Den Haag.

Betrouwbaar en duurzaam

Bij het aanpassen of vernieuwen van de installatie staat veiligheid en betrouwbaarheid centraal. Het doel van het aanpassen van de installatie is vaak dat de ruimtes beter verhuurd kunnen worden en meer opleveren. Daarnaast moeten panden voldoen aan de juiste wettelijke eisen en eisen vanuit de brandverzekering. De eisen voor de elektrotechnische installatie zijn streng. Elektro Groeneweg Installatie is hiervan exact op de hoogte van deze eisen en stemt de werkzaamheden hier uiteraard op af.

Bij nieuw- en verbouw van panden wordt duurzaamheid steeds belangijker. Om panden meer waard te maken is het belangrijk dat een pand energiezuinig is. Wij kunnen ervoor zorgen dat het energieverbruik beheersbaar is doorinzicht te geven en  duurzame installaties toe te passen.

Voorbeelden van duurzame oplossingen zijn LED-verlichting en slimme schakelingen waaronder daglicht en bewegingssensoren. Ook kunnen we uiteraard zonnepanelen plaatsen om eigen energie op te wekken.

Budgetten

Het tijdig reserveren van een budget is belangrijk bij zowel klein- als grootschalige projecten. Financiële tegenvallers moeten worden voorkomen. Wij voeren dan ook eerst een zorgvuldige opname uit om optimaal te adviseren en een passend voorstel uit te kunnen brengen. Een voorstel dat past in de planning, het budget en dat voldoet aan de verwachtingen.

Veiligheid

Elektrotechnische installaties dienen te voldoen aan diverse norm- en regelgeving.

Bedrijven zijn volgens de Arbowet en het Bouwbesluit 2012 verplicht hun elektrotechnische installaties periodiek te laten keuren. Dit is bijvoorbeeld de NEN 3140 keuring of de NEN 8025 keuring. Veiligheid staat voorop!

(010) 28 67 111
eg@elektrogroeneweg.nl