Elektrotechnische installaties

Elektrotechnische installaties

Elektrotechniek voor utiliteit en projectmatige woningbouw met storingsdienst

Elektro Groeneweg is een elektrotechnisch installatiebedrijf dat zijn sporen in de elektrotechniek heeft verdiend. Inmiddels bestaan we meer dan vijftig jaar en leveren we diensten aan aannemers, vastgoedbedrijven, architecten, scholen, gemeentes, VvE’s en woningcorporaties. Wij zijn groot genoeg om grotere projecten aan te kunnen en klein genoeg om flexibel te opereren. De vestigingsplaats is Rotterdam en we zijn, afhankelijk van de dienst, in heel Zuid-Holland werkzaam. Onze kernwaarden zijn: afspraak is afspraak, flexibel, efficiënt, effectief en duurzaam. Onze dienstverlening is opgebouwd uit drie pijlers.

Grootzakelijke projecten, waarin we het totaalconcept aan elektrotechnische diensten in utiliteitsbouw en woningbouwprojecten verzorgen.

Kleinschalige projecten, waar we elektrotechnische diensten leveren aan bedrijven, waar geen projectleider voor nodig is. U kunt dan denken aan diensten als uitbreiding elektriciteitsnetwerk, een extra groep in de meterkast, of het vervangen van een intercominstallatie.

Storing en onderhoudsdiensten, waarbij er twintig storingsmonteurs in groot Rotterdam rijden om dagelijks meer dan honderd storingen op te lossen.

Wilt u vrijblijvend advies over wat wij voor uw project kunnen doen? Neem telefonisch contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Neem telefonisch contact met ons op via onderstaande contactformulier.

(010) 28 67 111  Meer diensten

  Service & Onderhoud
  • Service & Onderhoud
  • Om het veilig functioneren van technische installaties te waarborgen zijn tijdig en vakkundig onderhoud, inspecties en keuringen cruciaal.
  Elektronisch beveiligen
  • Elektronisch beveiligen
  • Binnen Elektro Groeneweg is onze specialistische beveiligingskennis gebundeld onder de naam EG Securis.
  (010) 28 67 111
  eg@elektrogroeneweg.nl