Wij maken voor u het verschil

Onze ambitie

EGI – BBTAS gelooft in de stuwende kracht van inventieve technologie om uw organisatie naar een hoger plan te tillen. We voldoen aan de hoogste eisen en normen. Op die manier willen we werken aan het continu verbeteren van uw bedrijfsvoering, energiebesparing en veiligheid. Wij delen daarbij de ambitie om bij te dragen aan een duurzamere samenleving.

 Hoe maakt EGI het verschil?

We bieden een effectieve combinatie van vier dimensies. Hierdoor zijn we een ‘one-stopshop
partner’ voor met name elektrotechnische totaaloplossingen.
1. Specialist in elektrotechnische- en beveiligingsinstallaties
2. Integrale diensten voor werktuigbouw en automatisering (via de BBTAS groep)
3. Volledige ketenaanpak van advies, ontwerp en installatie tot en met renovatie, vakkundig beheer en onderhoud
4. Teams van betrouwbare inventieve experts

Wat vinden wij belangrijk

Verantwoording voor mens en milieu:

We sluiten geen compromissen op het gebied van veiligheid. We zijn persoonlijk verantwoordelijk voor onze eigen veiligheid en samen verantwoordelijk voor elkaars veiligheid. We behandelen onze omgeving en het milieu met respect.

Ondernemerschap:

Motivatie ontstaat door verantwoordelijkheid te beleggen in alle lagen van de organisatie en werknemers zicht te geven op hun eigen bijdrage. We leveren vakmanschap, houden het simpel en komen onze afspraken na. We nemen regie om vooruitgang te boeken voor en samen met onze klanten.

Inspiratie en plezier:

Passie voor techniek en bewondering voor ieders bijdrage aan het eindresultaat verhoogt het plezier dat we hebben tijdens ons werk. Hierdoor zal de inspiratie en motivatie van onze vakmensen om de volgende uitdaging weer tot een succes te maken, blijvend worden gevoed.

 

Toegang en beveiliging: Eén aanspreekpunt voor specialistische beveiligings kennis

Het aantal beveiligingssystemen is flink toegenomen. Systemen voor intercom, branddetectie en ontruiming, inbraaksignalering, cameratoezicht, noodverlichting en toegangscontrole.  Steeds meer systemen die met elkaar moeten praten om integraal beeld van de situatie te geven.  Aangevuld met een groeiend aantal specifieke voorschriften, regels en eisen waarbij U in toenemende mate meer eigen verantwoordelijkheid heeft gekregen.

Binnen Elektro Groeneweg is onze specialistische beveiligings kennis gebundeld onder de naam EG Securis. Wij zorgen dat u op transparante wijze het overzicht hebt en houdt.

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf draagt Elektro Groeneweg eraan bij, dat meer jongeren een gerichte vakopleiding kunnen volgen. Wij begeleiden leerlingen, die bezig zijn of willen starten met technische beroepsrichtingen. Hiervoor geldt, dat mensen in de functiegebieden kunnen doorgroeien tot leidinggevend niveau met de bijbehorende verantwoordelijkheden. Jongeren met deze belangstellingssfeer kunnen bij Elektro Groeneweg instromen en uitgroeien tot vak volwassen installatietechnici.
Elektro Groeneweg wil jonge mensen in algemene zin interesseren voor een loopbaan in de elektrotechniek. We bieden daartoe jaarlijks een aantal stageplaatsen voor zowel BOL als BBL opleidingen. We zijn ook erkend Kenteq leerbedrijf conform de criteria van de Kenteq en wij bieden ruimte voor korte snuffelstages in het kader van beroeps oriënterende programma‘s. Ook voor gemotiveerde mensen met technische scholingsachtergrond – HBO – zijn er interessante mogelijkheden bij ons.