Elektro Groeneweg Installatie B.V. Bel direct
(010) 28 67 111

Elektro Groeneweg INStallatie

Elektro Groeneweg Installatie  is een specialist in elektrotechnische totaaloplossingen sinds 1967. Wij zijn een betrouwbare ketenpartner voor onder andere architecten, aannemers en gemeenten. EGI is actief in de kantorenmarkt, woningbouw, gezondheidszorg, overheid en industrie met een landelijke dekking.
Onze dochter EG Securis ontwerpt, installeert en beheert systemen voor inbraaksignalering, branddetectie, toegangscontrole en cameratoezicht.

Elektro Groeneweg – Technologie die voor u blijft werken

Elektro groeneweg – BBTAS

Elektro Groeneweg is sinds september 2015 onderdeel van BBTAS. BBTAS is een moderne technische dienstverlener. Samen bieden we betrouwbare oplossingen op gebied van elektrotechniek, werktuigbouw en automatisering, veelal via een geïntegreerde aanpak, voor gebouwen en industrie in heel Nederland. BBTAS verzorgt advies, ontwerp en installatie tot en met vakkundig beheer en onderhoud.
We bieden toegevoegde waarde aan klanten door de totale kosten van faciliteiten te reduceren en de zorgeloze ononderbroken werking ervan te waarborgen.
Voor meer informatie: www.bbtas.nl

Onze ambitie

Elektro Groeneweg gelooft in de stuwende kracht van inventieve technologie om uw organisatie naar een hoger plan te tillen. We voldoen aan de hoogste eisen en normen. Op die manier willen we werken aan het continu verbeteren van uw bedrijfsvoering, energiebesparing en veiligheid. Wij delen daarbij de ambitie om bij te dragen aan een duurzamere samenleving.

 Hoe maakt Elektro groeneweg het verschil?

We bieden een effectieve combinatie van vier dimensies. Hierdoor zijn we een ‘one-stopshop
partner’ voor met name elektrotechnische totaaloplossingen.

1. Specialist in elektrotechnische- en beveiligingsinstallaties
2. Integrale diensten voor werktuigbouw en automatisering
3. Volledige ketenaanpak van advies, ontwerp en installatie tot en met renovatie, vakkundig beheer en onderhoud
4. Teams van betrouwbare inventieve experts

——————————

Toegang en beveiliging: Eén aanspreekpunt voor specialistische beveiligingskennis

Het aantal beveiligingssystemen is flink toegenomen. Systemen voor intercom, branddetectie en ontruiming, inbraaksignalering, cameratoezicht, noodverlichting en toegangscontrole. Steeds meer systemen die met elkaar moeten praten om integraal beeld van de situatie te geven.  Aangevuld met een groeiend aantal specifieke voorschriften, regels en eisen waarbij U in toenemende mate meer eigen verantwoordelijkheid heeft gekregen.

Binnen Elektro Groeneweg is onze specialistische beveiligingskennis gebundeld onder de naam EG Securis. Wij zorgen dat u op transparante wijze het overzicht hebt en houdt.

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.