Certificering voor inbraak- en brandmeldinstallaties

Elektro Groeneweg is met EG Securis een erkend beveiligingsbedrijf. Wij verzorgen beveiligingsinstallaties en installeren systemen die bijdragen aan de veiligheid van uw personeel en gasten. Wij werken voor bedrijven, woningcorporaties, VvE’s, vastgoedbeheerders, scholen en zorginstellingen.

 

Als het gaat om veilig werken, is beveiliging tegen inbraak door ongenode gasten, brandbeveiliging en toegangsbeveiliging belangrijk. Elektro Groeneweg verzorgt via haar specialisten van EG Securis inbraakbeveiliging voor bedrijven, scholen en gemeentes. We zijn bij de VEB aangesloten en gecertificeerd om inbraakbeveiligingsinstallaties aan te leggen. VEB is dé brancheorganisatie voor beveiliging en veiligheid.

Brandmeldinstallaties en intelligente camera’s

Verder is EG Securis gecertificeerd om brandmeldinstallaties te installeren en onderhouden. We maken voornamelijk gebruik van de installaties van het A-merk Siemens. En als het gaat om beveiligingsinstallaties die onroerend goed beveiligen, is EG Securis een van de koplopers. Onze intelligente camerasystemen en inventieve toegangscontrole vormen hierin een kenmerkend onderdeel. Ook hier maken we gebruik van erkende merken zoals iLOG (smart locks). Elektro Groeneweg draagt graag bij aan de veiligheid van personeel en gasten die zich in uw pand(en) bevinden.

Smart Monitoring

Wanneer wij bij u een installatie aanleggen, dan monitoren wij deze op afstand. Bij afwijkende waarden of storing in de installatie krijgen wij een melding en onderzoeken we wat er aan de hand is. Als we het via ‘Remote Service kunnen oplossen, dan verzorgen we dit direct. Wanneer een element niet goed meer functioneert, dan komen we bij u langs om het op te lossen.

Cyberveiligheid

Veiligheid gaat tegenwoordig ook over cyberveiligheid. De cybersecurity afdeling van EG Securis zorgt ervoor dat alle netwerken goed beveiligd zijn om remote verbindingen tot stand te brengen. Het bedrijfsmatige netwerk scheiden we fysiek of virtueel van het beveiligingsnetwerk, waardoor de kans op een hack significant wordt gereduceerd. Onze beveiligde netwerken kunnen worden gebruikt om beschermde persoonsgegevens op te slaan. Zo is veiligheid een breed thema, waarbij inzet van een deskundige partner is aan te raden.

(010) 28 67 111
eg@elektrogroeneweg.nl