Projectleider Remco Kaptein

Projectleider Remco Kaptein

‘We doen alles voor elkaar’

‘Contacten onderhouden is mijn werk’, zegt Remco Kaptein, projectleider bij Kleine Klus. ‘Bij Elektro Groeneweg is de sfeer leuk. Iedereen doet hier alles voor iedereen.’ 

‘Ik ben opgeleid als monteur en daarna als eerste monteur. Op dit moment ben ik tweeënhalf jaar in dienst bij Elektro Groeneweg. Ik plan afspraken met opdrachtgevers, spreek de opdracht met ze door en begeleid monteurs die op locatie zijn, wanneer ze technische vragen hebben. Klantgericht werken is een van de topskills op onze afdeling.’

Continu paraat

Voor storingen en mutaties van vastgoed en woningen verwerkt Elektro Groeneweg meer dan honderd aanvragen per dag. Een proces waarbij planning met eindklanten en interactie met onze monteurs de kern vormen. Het team van Elektro Groeneweg moet 24/7 paraat staan voor klanten bij storingen.

Vrijheid

‘Wat mij erg bevalt aan mijn werk is de vrijheid die ik heb. Ik kan alles zelf regelen en doen. Het is een superleuk bedrijf om voor te werken. Ben je technisch geschoold, klantvriendelijk en hou je van problemen oplossen? Reageer dan vooral op onze vacatures.’

#
#
#
#
(010) 28 67 111
eg@elektrogroeneweg.nl