Elektro Groeneweg Installatie B.V. Bel direct
(010) 28 67 111

Het welzijn van de huurders en medewerkers van woningbouwvereniging Woonstad Rotterdam wordt medebepaald door het veiligheidsgevoel van de woon- en werkomgeving.

Elektro Groeneweg is doormiddel van haar dochteronderneming EG Securis naar volle tevredenheid vanaf 2013 medeverantwoordelijk voor de invulling van elektronische beveiliging.
Het betreft circa 130 objecten van Woonstad Rotterdam en Woonstad Rotterdam VvE variërend van woningcomplexen, eigen kantoren en commercieel vastgoed.

Elektro Groeneweg is zowel Borg gecertificeerd als Branddetectiebedrijf en adviseert Woonstad Rotterdam naast de installatie en het onderhoud over het ontwerp van haar beveiligingsinstallaties.

Woonstad Rotterdam heeft in 2019 Elektro Groeneweg Installatie de opdracht gegund voor totale beheer van haar CCTV installaties en beveiligde verbindingen voor een periode van 5 jaar.

De komende 5 jaar is naast beschikbaarheid van de beveiligingsinstallaties door middel van preventief en correctief onderhoud het spreekpunt optimalisatie van remote beheer.