Transformatie Wolters Kluwer gebouw

Transformatie Wolters Kluwer gebouw

Wolters Kluwer is de grootste online uitgeverij & informatiedienstverlener in Nederland. In haar pand aan de Zuidpoolsingel in Alphen aan den Rijn waren twee vleugels niet meer nodig. Daarin zijn 155 appartementen gerealiseerd. Elektro Groeneweg is binnen dit mooie transformatie-project verantwoordelijk voor de elektrotechnische installatie.

Cityside Apartments is de eigenaar van twee van de drie vleugels. Dit jonge bedrijf biedt luxe en comfort op de beste locaties en richt zich daarbij vooral op starters. Cityside Apartments gaf de opdracht voor de transformatie van het Wolters Kluwer-gebouw aan diverse samenwerkende partijen, waaronder Elektro Groeneweg Installatie en haar technische partner Hollander techniek.

Elektrisch koken en verwarmen

Cityside Apartments kiest daarbij voor comfortabele (technische) voorzieningen, zoals goede isolatie en een intercom bij de voordeur. Daarbij staat veiligheid en duurzaamheid voorop. Elektro Groeneweg wist daarmee wel raad en heeft onder meer LED-verlichting toegepast met bewegingssensoren. Ook is de installatie voorbereid op volledig elektrisch koken en gedeeltelijk elektrisch verwarmen.

Strakke planning

We voerden een deel van de werkzaamheden uit terwijl sommige woningen al bewoond werden en ook de huisvesting van Wolter Kluwer in de derde vleugel in volle gang was. Door een strakke planning verliep het project naar tevredenheid van de klant. De transformatie is na een uitgebreide voorbereiding begin 2018 gestart en zo’n anderhalf jaar geleden succesvol afgerond. Het gebouw is in fases in gebruik genomen, waarbij veel jonge professionals weer een heerlijke woonplek hebben gevonden nabij het centrum van de stad. ‘Want een woning is pas goed, als je er zelf zou willen wonen.’ Dat is de filosofie van Cityside Apartments en daarmee zijn wij het roerend eens.

 

(010) 28 67 111
eg@elektrogroeneweg.nl