Technisch partner voor transformatie kantoren

Technisch partner voor transformatie kantoren

Twee kantoren aan de Genielaan in Alphen aan den Rijn hebben door de transformatie naar huisvesting voor migranten een nieuwe bestemming gekregen. Elektro Groeneweg kwam uit de bus als technisch partner en EG Securis verzorgt het onderhoud van de brandmeld- en ontruimingsinstallatie.

Nobel Bouw gunde begin 2019 de opdracht aan Elektro Groeneweg voor de realisatie van het technisch ontwerp en de installatie van de elektrotechnische voorzieningen. Het project is opgesplitst in twee fases. Het eerste gebouw is getransformeerd naar woonunits met de mogelijkheid om circa 148 arbeidsmigranten te huisvesten. Elke unit heeft de beschikking over een eigen keuken en badkamer. Daarnaast biedt de huisvesting centrale voorzieningen, waaronder een wasserette en recreatieruimte. In het tweede gebouw op hetzelfde terrein is huisvesting gerealiseerd voor 128 arbeidsmigranten.

Goede en veilige huisvesting

De vraag van werkgevers in Alphen aan den Rijn naar plekken voor arbeidsmigranten is behoorlijk groot. Elektro Groeneweg en EG Securis ondersteunen de gemeente Alphen aan den Rijn dan ook graag bij een goede en veilige huisvesting van arbeidsmigranten.

Technisch advies nodig?

Heeft uw gemeente ook technisch advies nodig bij een dergelijk transformatieproject? Neem contact met ons op!

(010) 28 67 111
eg@elektrogroeneweg.nl