Stichting Panta Rhei kiest voor veiligheid

Stichting Panta Rhei kiest voor veiligheid

Stichting Panta Rhei beheert zestien basisscholen in Leidschendam-Voorburg, Den Haag, Voorschoten en Oegstgeest. Daaronder valt ook de openbare Daltonschool, De Tandem in Leidschendam. We hebben daar de totale brandmeldcentrale en  ontruimingsinstallatie vervangen en de bekabeling aangepast.

 

De Tandem is een basisschool die zich focust op de kernwaarden: zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, samenwerking, effectiviteit en reflectie. Kernwaarden waarbij Elektro Groeneweg zich volledig thuis voelt. In de zomervakantie heeft EG Securis de totale brandmeldcentrale en ontruimingsinstallatie vervangen en de bekabeling aangepast. Als specialist in de onderwijssector spelen we flexibel in op de schooltijden en vakanties van onze klanten. Het onderwijs moet immers altijd doorgaan.

 

Actuele eisen

Stichting Panta Rhei heeft ruim 5.000 leerlingen en 400 onderwijskrachten. Een stichting die veiligheid en beveiliging continu passend wil hebben bij de actuele eisen. EG Securis adviseert hierin graag. In het project is door ons dan ook een nieuw plan van eisen opgesteld. Ook is na de implementatie de brandmeldcentrale gecertificeerd. EG Securis is verder verantwoordelijk voor het onderhoud van het brandmeldsysteem en de noodverlichting.

Storingsonderhoud

Naast het jaarlijks onderhoud levert Elektro Groeneweg 24 uur per dag, zeven dagen per week opvolgingsgarantie bij mogelijke storingen. Stichting Panta Rhei kiest met EG Securis voor veiligheid op school.

 

(010) 28 67 111
eg@elektrogroeneweg.nl