Elektro Groeneweg Installatie B.V. Bel direct
(010) 28 67 111

Elektro Groeneweg is sinds 2012 verantwoordelijk voor het onderhoud van de elektrotechnische- en beveiligingsinstallaties van de Stichting Lucas Onderwijs. Het betreft 24 locaties in de regio Delft en Den Haag. In 2017 is het onderhoud aanbesteed op basis van conditie gestuurd onderhoud conform de NEN 2767. Elektro Groeneweg heeft zich daarbij wederom weten te kwalificeren op haar bewezen dienstverlening met hoogwaardige service en proactieve advisering.

Naast het plegen van onderhoud voert het Elektro Groeneweg storingsopvolging uit voor de betrokken locaties. De Stichting Lucas Onderwijs kan hiervoor 24 uur 7 dagen in de week een beroep doen op de storingsdienst van Elektro Groeneweg met vooraf vastgelegde response tijden.

Elektro Groeneweg is tevens verantwoordelijk voor het uitvoeren van projectmatige werkzaamheden. De werkzaamheden is veelal een resultante van de meerjarenbegroting en terugkoppeling vanuit het onderhoud.

Speerpunt in het onderhoud en de aanvullende projecten betreft de veiligheid van de leerlingen en medewerkers van de Stichting Lucas Onderwijs. Elektro Groeneweg is doormiddel van haar dochter onderneming Securis verantwoordelijk voor de implementatie van diverse gecertificeerde Brandmeldsystemen,

De werkzaamheden worden veelal uitgevoerd binnen de diverse vakantie periodes. De werkzaamheden kenmerken zich door een korte doorlooptijd waarbij goede communicatie en planning met de opdrachtgever en overige ketenpartners doorslaggevend zijn.