Renovatie Maasstraat te Den Haag

Renovatie Maasstraat te Den Haag

Elektro Groeneweg Installatie kreeg van Bouwbedrijf Giesbers Rotterdam de opdracht voor het elektrotechnisch renoveren van honderd appartementen behorende bij complex Maasstraat te Den Haag. Het complex van woningcorporatie Staedion is gesitueerd in de binnenstad van Den Haag. Op de begane grond van het complex zijn een aantal commerciële units gevestigd.

Levensloopbestendig wonen

Het was een uitdagende klus waarbij de elektrotechnische installatie, brandmeldinstallatie en het toegangssysteem moest worden aangepast aan de eisen van levensloopbestendig wonen. Het gaat dan om woningen die het mogelijk maken om er ook op je oude dag in te wonen. Veilig. Comfortabel. En toegankelijk. Daar denkt Elektro Groeneweg graag over mee.

 

Stalling voor scootmobiels

Ook de recreatieruimte en de algemene verkeersruimtes zijn hiervoor opnieuw ingericht. In de kelder is een stallingsplaats voor scootmobiels gerealiseerd. Ook hierop moest de elektrotechnische installatie zijn ingericht.

Werken in bewoonde omgeving

We voerden de werkzaamheden uit binnen een bewoonde omgeving, met een korte doorlooptijd en een beperkte logistieke ruimte. Een uitdaging, maar geen probleem voor Elektro Groeneweg. We hebben het project zo’n anderhalf jaar geleden, samen met Bouwbedrijf Giesbers, naar volle tevredenheid aan wooncorporatie Staedion opgeleverd.

#
#
#
#
#
(010) 28 67 111
eg@elektrogroeneweg.nl