Partner voor Groot Handelsgebouw

Partner voor Groot Handelsgebouw

Het Groot Handelsgebouw in Rotterdam zocht een partner in elektrotechniek. Een professional die snapt dat je werkt in een gebouw met 500 huurders. Die de regels voor monumentale panden kent en ‘hospitality’ in de aderen heeft. Wij zijn trots als Elektro Groeneweg geselecteerd te zijn als technische partner.

Elektro Groeneweg kwam als beste uit de aanbesteding bij dit icoon van de wederopbouw. Er was een directe klik met de club mensen in het servicecentrum. Dat is belangrijk als je voor langere tijd samenwerkt, naast een technisch goede uitvoering uiteraard. Wij voeren voor het Groot Handelsgebouw elektrotechnisch onderhoud, storingen en NEN 3140 uit. Dit doen we voor drie contracten: het gebouw inclusief parkeergarage 1 (P1) en voor de parkeergarages P2 en P4.

Brandmeld- en beveiligingsinstallaties

We opereren als sparring partner voor het Groot Handelsgebouw. We adviseren over de NEN-eisen bijvoorbeeld. Daarnaast doet Elektro Groeneweg onder het label Securis ook de brandmeld- en beveiligingsinstallaties voor P2 en P4. Het Groot Handelsgebouw is monument en hotspot tegelijk en stamt uit 1948. Dat vraagt creativiteit en slimme technische oplossingen.

Hospitality van ons servicecentrum

Het Groot Handelsgebouw is een stad in een stad. Het is dé ontmoetingsplek voor daadkrachtige Rotterdammers en ambitieuze ondernemers en huisvest zo’n 500 bedrijven. Vandaar ook dat hospitality echt een vereiste was voor de onderhoudsdiensten in het servicecentrum. De medewerkers in het servicecentrum vormen samen een familie, hoor je weleens op locatie. Wel een familie die het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland (120.000 m2) aankan. Elektro Groeneweg is graag onderdeel van zo’n daadkrachtige familie. Passend bij een gebouw waar je omgeven wordt door innovatie.

#
#
#
#
#
#
(010) 28 67 111
eg@elektrogroeneweg.nl