Kasteel van Rhoon modern voorzien

Kasteel van Rhoon modern voorzien

Het Kasteel van Rhoon heeft een historie vanaf 1432, maar is zijn tijd vooruit als het gaat om duurzaamheid. Halverwege 2018 kreeg Elektro Groeneweg de opdracht voor het gasloos maken van de keukenvoorziening. Dit project is inclusief engineering en begeleiding succesvol afgerond.

Het Kasteel van Rhoon is een prachtige locatie onder de rook van Rotterdam. Het rijksmonument wordt beheerd door de stichting ‘Kasteel van Rhoon’. Mede dankzij deze stichting zijn het kasteel en zijn historie bewaard gebleven en is het nog altijd in gebruik.

Engineerins en begeleiding

Ook in een prachtig historisch monument als het Kasteel van Rhoon slaagt Elektro Groeneweg erin moderne voorzieningen aan te brengen. Dit met een goede voorbereiding en in nauwe samenwerking met de bouwpartners en de beheerder van het kasteel. Die maakten het samen met een nauwgezette planning mogelijk dat de voorzieningen van het Kasteel van Rhoon continu beschikbaar bleven. De opdracht betrof niet alleen de uitvoering maar ook de engineering en totale begeleiding.

 

Brandmeld- en inbraaksysteem

Elektro Groeneweg is via haar dochteronderneming Securis verantwoordelijk voor het onderhoud van het brandmeldsysteem, inbraaksysteem en de noodverlichting. Naast het jaarlijks onderhoud levert Elektro Groeneweg 24 uur per dag, 7 dagen per week opvolgingsgarantie bij mogelijke storingen.

 

(010) 28 67 111
eg@elektrogroeneweg.nl