Onderhoud en beveiliging voor gemeente Rotterdam

Onderhoud en beveiliging voor gemeente Rotterdam

 

Elektro Groeneweg heeft een jarenlange relatie met de gemeente Rotterdam. Daar zijn we als Rotterdams bedrijf best een beetje trots op!

Onze werkzaamheden lopen uiteen van technisch advies tot aanpassingen, onderhoud en inspecties van technische installaties binnen de vele objecten in onze havenstad.

Gebouwbeheer

Momenteel voert Elektro Groeneweg het beheer uit voor diverse gebouwen, waarbij de gemeente Rotterdam optreedt als verhuurder. We zorgen voor preventief en planmatig onderhoud van diverse elektrotechnische installaties en beveiligingsinstallaties. Ook staat Elektro Groeneweg paraat bij storingen. Onder de installaties vallen bijvoorbeeld brandmeldinstallaties, inbraak en noodverlichting.

Een veilige stad

De gemeente Rotterdam geeft veiligheid in de stad en leefbare wijken een hoge prioriteit. Elektro Groeneweg draagt daar samen met dochterbedrijf EG Securis graag aan bij. De verhuurcomplexen lopen uiteen van gebouwen voor kinderopvang, onderwijs en sport tot verzamelgebouwen voor kleinere bedrijven. Belangrijke voorzieningen voor de op-een-na grootste stad van Nederland qua inwonersaantal.

(010) 28 67 111
eg@elektrogroeneweg.nl