Led verlichting

Led verlichting

Led verlichting

Led’s do it !!

Bij U staan duurzaamheid en kostenefficiency hoog op de agenda. Bij alles wat U  doet is de impact op mens, milieu en de portemonnee belangrijk.  LED verlichting biedt U een geweldige kans om samen met Elektro Groeneweg Uw  doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en kostenbesparing te realiseren.

 

 

 

Laag energieverbruik, minder CO2 uitstoot, minder (en minder schadelijk) afval

  • In vergelijking met TL verlichting verbruikt moderne LED verlichting tot wel 70% minder elektriciteit—daarmee in lijn tot 70% lagere (indirecte) CO2 uitstoot,
  • Doordat LED verlichting tot 50 keer langer meegaat ontstaat minder verstoring van het proces, zijn de onderhoudskosten lager en ontstaat minder (en minder schadelijk) afval

Terugverdientijd LED verlichting ligt gemiddeld tussen 1 en 3 jaar !

Betere prestaties door goede verlichting
Moderne LED verlichting zorgt voor beter zicht, betere oriëntatie, minder oogvermoeidheid en minder ongevallen. Het verhoogt de concentratie en reactiesnelheid.

Geen zorgen door een goed migratieplan en een gedegen uitvoering
Een gedegen migratieplan is essentieel om mogelijke verstoring van Uw proces te minimaliseren. Ook het vernieuwen buiten reguliere werktijden behoort tot de mogelijkheden.

Afspraak is Afspraak
Onze lichtspecialisten maken graag een afspraak met om u om de mogelijkheden op het gebied van LED verlichting samen met u te concretiseren.

Neem contact op