Duurzaam onderhoud

Duurzaam onderhoud

Duurzaam onderhoud

Minder energieverbruik en minder onderhoudskosten

Onze onderhoudsfilosofie  bundelt alle kennis op het gebied van onderhoud, duurzame ontwikkelingen en energieverbruik. In de basis is de mix van preventief en correctief onderhoud afgestemd met de wensen en eisen van U als opdrachtgever. Daarnaast kunnen we desgewenst inzetten op energiebesparing en een besparing op de integrale onderhoudskosten:

  1. Beter werkende installaties: Optimaal afstellen en deskundig onderhoud verlengen de levensduur van uw installatie. Daarnaast worden niet rendabele of vervuilende delen tijdig vervangen.
  2. Energiebesparing en lagere energiekosten: In ruim 80% van de gebouwen en woningen is een besparing mogelijk op het energieverbruik. Door optimale afstelling van installaties is veel winst te behalen.
  3. Meer comfort: Een juiste afstelling van installaties levert meer op dan energiebesparing. Goed afgestelde installaties verhogen het comfort en daarmee de productiviteit (minder ziekteverzuim!) op de werkplek of uw woongenot.
  4. Minder storingen: Dankzij onze ervaring met onderhoudsprogramma’s worden preventief en correctief onderhoud optimaal afgestemd. Het voorkomen van storingen is uiteraard van groot belang voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering.
Neem contact op