Meer dan 50 jaar ervaring in elektrotechniek!

Basis elektrotechnische installaties

Elektrotechnische installaties bepalen vandaag de dag of we kunnen werken en wonen. Of het nu de verlichting, verwarming, telefoon of beveiligingsinstallaties betreft, de basis elektrotechnische installatie is essentieel. Professioneel aanleg en onderhoud doen wij graag voor U!

Toegang en beveiliging

Eén aanspreekpunt voor specialistische beveiligings kennis

Het aantal beveiligingssystemen is flink toegenomen. Systemen voor intercom, branddetectie en ontruiming, inbraaksignalering, cameratoezicht, noodverlichting en toegangscontrole.  Steeds meer systemen die met elkaar moeten praten om integraal beeld van de situatie te geven.  Aangevuld met een groeiend aantal specifieke voorschriften, regels en eisen waarbij U in toenemende mate meer eigen verantwoordelijkheid heeft gekregen.

Binnen Elektro Groeneweg is onze specialistische beveiligings kennis gebundeld onder de naam EG Securis. Wij zorgen dat u op transparante wijze het overzicht hebt en houdt.

Duurzaamheid

Duurzaamheid in de installatietechniek helpt de toekomst schoner en veiliger te maken voor onze kinderen. Daarnaast zullen de operationele kosten over de gebruikstijd lager worden. Verschillende opties kunnen voor U interessant zijn.

In welke markten zijn wij actief

Naast algemene kennis van installatietechniek hebben we specifieke ervaring in de volgende markten.