Hulpmonteur Vincent Sonsma

Hulpmonteur Vincent Sonsma

‘FIJNE COLLEGA’S EN EEN PRIMA SFEER’

Vincent Sonsma heeft een leren en werken-overeenkomst bij Elektro Groeneweg. Hij werkt vier dagen bij Elektro Groeneweg en studeert één dag bij Techniekcollege Rotterdam, Woning en Utiliteit. ‘De sfeer is hier prima. Ik vind leuke collega’s belangrijk, want dan ga ik graag naar mijn werk.’

Vincent kwam vrij toevallig in contact met Elektro Groeneweg. ‘Ik zocht een stageplek en mijn vader kwam op een beurs een vriend tegen, van wie de buurman bij Elektro Groeneweg werkt. Ik heb dus via-via mijn stage geregeld. Elektro Groeneweg was het eerste bedrijf dat ik aanschreef en het was meteen in orde.’ Vincent werkt mee aan een herontwikkelingsproject aan de Koninginnegracht in Den Haag. Het gaat om de totaaloplossingen in elektrotechniek en brand- en inbraakbeveiliging voor een hip aparthotel. Gasten verwachten daar het beste van het beste.

Fijne stageplaats

‘Ik werk mee aan de elektrische bedrading in het monumentale pand. Buizen plaatsen en de bedrading daarin aanleggen. Als ik een vraag heb, kan ik naar mijn vaste begeleider gaan. Het is fijn om een aanspreekpunt te hebben, maar eigenlijk kan ik bij iedereen aankloppen en hulp krijgen als dat nodig is. Ik raad Elektro Groeneweg zeker aan als stageplaats.’

(010) 28 67 111
eg@elektrogroeneweg.nl