HR Manager Rogier van der Voort

HR Manager Rogier van der Voort

Blije gezichten bij oplevering nieuwe bedrijfsauto’s’

‘Bij Elektro Groeneweg ben ik een duizendpoot in HR-zaken. Vandaag hadden we de oplevering van negen nieuwe bedrijfswagens tegelijkertijd. Dan zie je een hoop blije gezichten!’

Aan het woord is Rogier van der Voort, HR-manager: ‘Ik ben onder andere verantwoordelijk voor personeelsontwikkeling, recruitment en ziekteverzuimbegeleiding, maar b.v. telefonie, tablets en dus wagenparkbeheer horen ook bij mijn taken. We hebben het nieuwste type wagens genomen, die zijn beter voor het milieu, hebben handige dakdragers, een goed klimaatsysteem en de elektromonteurs mogen de wagen naar eigen inzicht inrichten. Zij krijgen daarvoor een budget.’

Klant kan op ons rekenen

‘De collega’s nemen de wagen mee naar huis, zodat ze in de vroege ochtend (7.00 uur starten…) rechtstreeks naar de projecten kunnen, maar ook bijvoorbeeld in verband met indeling in de consignatiedienst. We regelen het wagenpark via een leasecontract omdat we altijd op onze auto’s moeten kunnen rekenen. We willen snel en adequaat onze klanten ontzorgen. We werken in de regel met een vast onderhouds- en schadeherstelbedrijf zodat onze auto’s ook een visitekaartje blijven.’

Veel vrijheid

Rogier vertelt over zijn werk: ‘Ik heb veel vrijheid in deze functie en regel alle HR-zaken binnen de 28 uur per week die ik in dienst ben. Goed en tijdig organiseren en vooral duidelijk communiceren horen daarbij, en gelukkig kan ik ook op mijn collega’s rekenen. We hebben inmiddels zo’n vijftig eigen mensen, meestal nog enkele stagiaires en gemiddeld tien tot vijftien inleners. Dat is inmiddels best een flink aantal om alle HR-zaken voor te regelen. Ik vind mijn werk uitdagend en op een dag als vandaag zie ik veel blije gezichten. Dan heb ik weer een goede dag.’

#
#
#
#
#
(010) 28 67 111
eg@elektrogroeneweg.nl