Elektromonteur Stephan Holster

Elektromonteur Stephan Holster

‘Toffe, open werksfeer’ 

‘Er is wel een toffe werksfeer’, dat spreekt me aan. ‘Je kunt dingen met de baas bespreken en het vaktechnische deel is interessant.’

Dat zegt Stephan Holster, hij is sinds een half jaar in dienst bij Elektro Groeneweg. ‘Eigenlijk ben ik in het vak gerold door mijn vader. Ik deed eerst een horeca-opleiding, maar dat balanceren met die borden bleek niks voor mijn. Mijn vader is technicus en vroeg of ik eens wilde meelopen in het bedrijf. Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb een opleiding tot monteur en daarna tot eerste monteur gedaan. Dit vak bleek beter bij mij te passen.’

Ervaring in het vak

‘Momenteel ben ik aan het werk op een project aan de Westvlietweg in Den Haag. Dat is erg leuk, omdat we begonnen met een casco pand en je ziet het steeds verder vorderen. Hiervoor moet ik ook overleggen met andere partijen en dat gaat me goed af. Inmiddels zit ik alweer wat jaartjes in het vak en dan zie ik soms ook verbeteringen. Ik vind het leuk dat ik die met mijn directeur kan bespreken. Hij staat daar gelukkig open voor. Via LinkedIn kwam ik bij Elektro Groeneweg terecht en het bevalt me goed. Ik hoop nog op veel afwisselende projecten te kunnen meewerken. We zoeken nog collega’s, dus ik zou zeggen: stuur je cv in!’

 

 

(010) 28 67 111
eg@elektrogroeneweg.nl