Elektromonteur Sebastian Muszkat

Elektromonteur Sebastian Muszkat

‘Altijd voor elkaar’

Sebastian Muszkat kwam via een vriend bij Elektro Groeneweg. Hij werkt sinds augustus met veel plezier bij de afdeling Service als elektromonteur.

Goed geregeld

Sebastian is een ervaren elektromonteur die koos voor Elektro Groeneweg. ‘De werktijden zijn fijn en het is voor mij in de buurt’ vertelt Sebastian. ‘Belangrijker vind ik nog dat het hier goed geregeld is met afspraken en materialen die ik nodig heb. En ik werk in een fijn team. We starten de dag meestal samen met een kop koffie op de zaak. We bespreken dan de opdrachten van de dag en kijken hoe we elkaar daarbij kunnen ondersteunen.’

Creatief denken

‘Storingen in elektrische installaties zijn natuurlijk heel vervelend voor de klant. Ik zie het als een puzzel die ik graag wil oplossen. Je weet van tevoren nooit wat je tegenkomt, je moet soms creatief denken. We krijgen het altijd voor elkaar, hoewel het soms wel wat meer tijd kost.’ Voor Sebastian is dat geen probleem: ‘Ik wil het gewoon in orde hebben voor de klant. En ik leer er weer van, wat me later goed van pas kan komen.’

Leren en groeien

Sebastian is voorlopig nog niet uitgeleerd: ‘Ik doe vanuit het bedrijf de opleiding voor eerste monteur. Ik ga twee avonden per week naar school en leer veel in de praktijk en van andere collega’s. Bij Elektro Groeneweg zijn er genoeg mogelijkheden om door te groeien, ik zit hier goed!’

Wil jij ook een baan met afwisseling en groeimogelijkheden? Bekijk onze vacatures.

#
#
#
#
(010) 28 67 111
eg@elektrogroeneweg.nl