Elektromonteur Gershman Martina

Elektromonteur Gershman Martina

‘De buitendienst past mij uitstekend’ 

‘Er is wel een prettige werksfeer’, dat spreekt me aan. ‘Je kunt dingen met de baas bespreken en het vaktechnische deel is interessant.’

Dat zegt Gershman Martina, hij werkt op de afdeling Projecten bij Elektro Groeneweg.

Eigenlijk is geen dag hier hetzelfde. We zijn steeds op pad naar andere projecten, waar we elektrotechnische werkzaamheden verzorgen. De buitendienst past uitstekend bij mij.’

Ervaring in het vak

‘Momenteel ben ik aan het werk op een project bij het Zadkine College in Rotterdam. Dat is erg leuk, omdat je lekker zelfstandig aan de slag kunt. Hiervoor moet ik ook overleggen met andere partijen en dat gaat me goed af. Inmiddels zit ik alweer wat jaartjes in het vak en dan zie ik soms ook verbeteringen. Ik vind het leuk om daarover mee te denken. Via via kwam ik bij Elektro Groeneweg terecht en het bevalt me goed. Ik hoop nog op veel afwisselende projecten te kunnen meewerken. We zoeken nog collega’s, dus ik zou zeggen: stuur je cv in!’

 

 

(010) 28 67 111
eg@elektrogroeneweg.nl