Elektromonteur Ahmet Oguz

Elektromonteur Ahmet Oguz

‘Samen voor goed resultaat’

Elektromonteur Ahmet Oguz was al stagiair bij Elektro Groeneweg. Na het halen van zijn diploma kon hij meteen aan de slag bij de afdeling Service.

Makkelijke keuze

Doordat Ahmet het bedrijf al had leren kennen, was de keuze erg makkelijk: ‘Elektro Groeneweg is een leuk bedrijf dat mij als nieuwe medewerker goed begeleidt. De eerste maand liep ik mee met collega’s die dit werk al langer doen. Daarna ben ik het werk zelfstandig gaan doen. Als ik een vraag heb, kan ik altijd bij de andere servicemonteurs terecht. We vormen een hecht team.’

Kijkje in de keuken

Het contact met de leidinggevende vindt Ahmet prettig: ‘We zijn ongeveer van hetzelfde bouwjaar, dus hij begrijpt mij goed. En hij houdt ook van een grapje, ik ga met plezier naar mijn werk.’ In dat werk komt Ahmet van alles tegen. Het leukste vindt hij renovaties van woningen: ‘Dan zie je goed hoe alle elektra in verschillende woningen is aangelegd, en wat daar nog beter kan. We werken bij renovaties vaak ook samen met anderen. Als er bijvoorbeeld een extra stroompunt in de keuken gepland is, teken ik uit waar de nieuwe leidingen moeten komen. Het frezen van de sleuven doet iemand anders, daarna kan ik afmonteren. Samen zorgen we voor een goed resultaat!’

Soepele start

Ahmet wil later zelf ook stagiaires en nieuwe collega’s begeleiden, nadat hij meer ervaring heeft: ‘ik merk zelf hoe fijn het is om een soepele start te krijgen, dat wil ik ook voor anderen doen. Hou je van aanpakken en ben je een collegiale teamspeler? Dan ben je als nieuwe collega altijd welkom in ons team.’

#
#
#
#
(010) 28 67 111
eg@elektrogroeneweg.nl