Elektro Groeneweg Installatie B.V. Bel direct
(010) 28 67 111

Verduurzaming

Door technologische ontwikkelingen en publieke opinie is de betekenis van het thema duurzaamheid onderhevig aan verandering. Het vertrekpunt is een heldere definitie en een goede afbakening in het brede speelveld van duurzaamheid.

Elektro Groeneweg maakt in haar duurzaamheidsstrategie onderscheid tussen een externe invulling, waarbij we onze klanten helpen te verduurzamen en een interne invulling, waarbij we onze eigen bedrijfsprocessen verduurzamen.

Intern

De interne speerpunten zijn CO2 uitstoot, afvalmanagement en ketenverantwoordelijkheid. Het getoonde gedrag van onze medewerkers bepaald onze eigen duurzaamheidsprestaties. Het rijgedrag in lease-auto’s en het stook- en printgedrag in ons kantoor zijn enkele voorbeelden.

extern

In Europa is afgesproken dat de gebouwde omgeving in 2023 minimaal label C dient te zijn en in 2050 energieneutraal. Een enorme opgave waarbij samenwerking, technische innovatie en procesoptimalisatie een belangrijke rol spelen.

Door pragmatische oplossingen gecombineerd met een langere termijn visie gaat Elektro Groeneweg samen met opdrachtgevers de uitdaging aan om hun duurzame ambities waar te maken.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.