Verduurzaming

Verduurzaming

Verduurzaming

Elektro Groeneweg helpt u op weg naar een groenere toekomst. Door pragmatische en innovatieve oplossingen maken wij uw duurzame ambities waar.

Duurzaamheid en technologie

Door technologische ontwikkelingen en publieke opinie is de betekenis van het thema duurzaamheid onderhevig aan verandering. Wij geven als Elektro Groeneweg dan ook graag een heldere definitie van onze aanpak binnen het brede speelveld van duurzaamheid.

 

Wij maken in onze duurzaamheidsstrategie onderscheid tussen een interne en een externe invulling. Intern werken we aan verduurzaming van onze eigen bedrijfsprocessen. Extern helpen wij klanten te verduurzamen door de inzet van slimme techniek en pragmatische oplossingen

Intern

De interne speerpunten zijn CO2-uitstoot, afvalmanagement en ketenverantwoordelijkheid. Het getoonde gedrag van onze medewerkers bepaalt onze eigen duurzaamheidsprestaties. Het rijgedrag in leaseauto’s en het stook- en printgedrag in ons kantoor zijn enkele voorbeelden. Verder zijn we in het kader van ketenverantwoordelijkheid graag helder over de herkomst van onze producten.

Extern

In Europa is afgesproken dat de gebouwde omgeving in 2023 minimaal label C dient te zijn en in 2050 energieneutraal. Een enorme opgave waarbij samenwerking, technische innovatie en procesoptimalisatie een belangrijke rol spelen. Elektro Groeneweg levert hieraan graag zijn bijdrage. Samen met opdrachtgevers gaan we de uitdaging aan om hun duurzame ambities waar te maken.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Neem telefonisch contact met ons op via onderstaande contactformulier.

(010) 28 67 111  Meer diensten

  Service & Onderhoud
  • Service & Onderhoud
  • Om het veilig functioneren van technische installaties te waarborgen zijn tijdig en vakkundig onderhoud, inspecties en keuringen cruciaal.
  • Bekijk dienst
  Elektrotechnische installaties
  • Elektrotechnische installaties
  • Elektro Groeneweg heeft meer dan vijftig jaar ervaring en is specialist in grootzakelijke projecten, kleinschalige projecten, service en storingsonderhoud.
  • Bekijk dienst
  Elektronisch beveiligen
  • Elektronisch beveiligen
  • Binnen Elektro Groeneweg is onze specialistische beveiligingskennis gebundeld onder de naam EG Securis.
  • Bekijk dienst