Elektro Groeneweg Installatie B.V. Bel direct
(010) 28 67 111

Elektrotechniek voor utiliteit en projectmatige woningbouw met storingsdienst

Elektro Groeneweg Installatie is een elektrotechnisch installatiebedrijf dat de sporen in Elektrotechniek heeft verdiend. Inmiddels bestaan we meer dan 50 jaar en leveren we diensten aan aannemers, vastgoedbedrijven, architecten, scholen, gemeentes, VVE’s en woningcorporaties. Wij zijn groot genoeg om grotere projecten aan te kunnen en klein genoeg om flexibel te opereren. De vestigingsplaats is Rotterdam en we zijn, afhankelijk van de dienst, in heel Zuid-Holland werkzaam. Onze kernwaarden zijn: afspraak is afspraak, flexibel, efficiënt, effectief en duurzaam. Onze dienstverlening is opgebouwd uit drie pijlers.

 

Groot zakelijke projecten, waarin we het totaalconcept aan elektrotechnische diensten in utiliteitsbouw en woningbouwprojecten verzorgen.

 

Kleinschalige projecten, waar we elektrotechnische diensten leveren aan bedrijven, waar geen projectleider voor nodig is. U kunt dan denken aan diensten als uitbreiding elektriciteitsnetwerk, een extra groep in de meterkast, of het vervangen van een intercominstallatie.

 

Storing en onderhoudsdiensten, waarbij er 20 storingsmonteurs in groot Rotterdam rijden om dagelijks meer dan 100 storingen op te lossen. Meld uw storing.

 

Wilt u meer informatie over onze diensten, bekijk dan deze website of neem contact met ons op.