Contractbeheerder Kevin de Groot

Contractbeheerder Kevin de Groot

‘DIT IS EEN VAN DE BESTE STAGEPLEKKEN’

Kevin de Groot, die inmiddels zijn studie aan het Techniek College Rotterdam al heeft afgerond, kijkt tevreden terug op een prima stagejaar. ‘Bij sommige stages mag je vooral koffie halen. Bij Elektro Groeneweg vroegen ze naar mijn leeropdracht en wat ik interessant vond.’

Samen met zijn begeleiders keek Kevin welk werk daar goed bij paste. ‘Ik heb zelf een testopstelling gemaakt. Ze zeiden: ‘Ga het maar proberen. Als je er niet uitkomt, kijken we samen.’ Kevin was erg blij met de begeleiding. ‘Ze zijn hier heel faciliterend. Daarom kon ik goed mijn waarde laten zien. Zo kan ik nu tekenen in AutoCAD. Ik kreeg de ruimte om daarmee te oefenen en nu maak ik tekeningen voor projecten.’ De stage is Kevin prima bevallen. Aan het einde trakteerde hij zijn collega’s op een mooie taart. ‘Ik kan Elektro Groeneweg echt aanraden. Het werk is gevarieerd en de collega’s zijn aardig. Op school bleek wel dat ik een van de beste stageplekken had.’ Dat is ook te merken aan Kevins toekomstplannen.  ‘Sinds september 2021 werk ik drie dagen per week bij Elektro Groeneweg als Contractbeheerder en ben verantwoordelijk voor Onderhoud. Tegelijkertijd volg ik de parttime studie Associate Degree, Engineering om zo nog meer bagage te hebben voor deze functie.’

 

(010) 28 67 111
eg@elektrogroeneweg.nl