Beveiligingsmonteur Samir Benhmidouch

Beveiligingsmonteur Samir Benhmidouch

‘Gevoel van een familiebedrijf’

Beveiligingsmonteur Samir Benhmidouch werkt pas kort bij Elektro Groeneweg op de beveiligingsafdeling EG Securis, maar voelt zich al helemaal thuis.

Korte lijnen

‘Ik ben via een recruiter bij EG Securis gekomen. Hiervoor werkte ik bij een veel groter bedrijf, waar het soms moeilijk was om de goede persoon te vinden als ik een vraag had. Bij Elektro Groeneweg zijn de lijnen veel korter en kun je iedereen makkelijk aanspreken. Ik krijg hier het gevoel van een familiebedrijf, we doen het met elkaar.’

Eén app voor alles

Samir vindt de manier van werken bij EG Securis ideaal: ‘Alles wat ik moet weten en registreren gebeurt in één app. Planning, materialen die ik nodig heb en de uren registratie, perfect. Op deze manier werk ik heel zelfstandig, met de zekerheid dat ik bij problemen hulp krijg.’ Zo bleek dat er bij de verbouwing van een hotel geen goten waren aangelegd voor de kabels. ‘Werkvoorbereider René kwam toen naar de locatie om samen met mij en de timmerlieden van het bouwbedrijf een oplossing te bedenken. Zo kon ik snel weer door met de installatie.’

Op de goede plek

Het leukste werk vindt Samir het beheer en onderhoud van brandmeldcentrales. Hij doet dat op scholen, bij bedrijven en in wooncomplexen. Er is meer dan genoeg te doen. Samir ziet graag meer nieuwe collega’s naar Elektro Groeneweg komen: ‘Als je houdt van uitdagingen en zelfstandig problemen oplossen, ben je hier op de goede plek. Makkelijk contact maken is ook belangrijk, je ontmoet veel nieuwe mensen in dit werk.’

#
#
#
#
#
#
#
(010) 28 67 111
eg@elektrogroeneweg.nl