Beveiligingsmonteur Kenrick

Beveiligingsmonteur Kenrick

‘Zin om een stapje harder te lopen’

Kenrick Bernabela werd aangenomen als elektromonteur, maar had ook wat ervaring met beveiligingssystemen. ‘Toen ze vroegen of ik daarin wilde doorgroeien, pakte ik mijn kans.’

Kenrick deed een opleiding en haalde zijn diploma Monteur Beveiligingssystemen (MBV). ‘Nu werk ik als beveiligingsmonteur. Ik krijg een planning voor een project, haal spullen uit het magazijn en ga aan de slag.’ Kenrick werkt sinds november 2019 voor Elektro Groeneweg. Hij houdt van de afwisseling in zijn werk. ‘De ene keer installeer ik een inbraakinstallatie, de andere keer beveiligingscamera’s of een intercomsysteem. Ik begeleid stagiairs of nieuwe collega’s en heb geregeld storingsdienst. Je zit niet de hele tijd op dezelfde plek en dat vind ik prettig. Ik hou niet van eentonig werk.’

Waardering

‘De mensen bij Elektro Groeneweg zijn vriendelijk,’ vertelt Kenrick. ‘Ze helpen je graag, geven je kansen. De projectleiders hier zeggen het tegen je als je een project goed hebt uitgevoerd. Dat is opbouwend. Dan doe je de volgende keer nog beter je best.’ Een goede samenwerking vindt Kenrick heel belangrijk. ‘Je doet je administratie niet alleen voor een kloppende boekhouding, maar vooral omdat een volgende monteur weer verder kan waar jij bent gebleven. Verder moet je vooral zin hebben in je werk. Collega’s die ervoor gaan en waarmee je het leuk kan hebben tijdens het werk zijn sowieso welkom.’

Wil jij ook een baan met afwisseling en groeimogelijkheden? Bekijk onze vacatures.

#
#
#
#
#
#
(010) 28 67 111
eg@elektrogroeneweg.nl